Köyceğiz Yangın / Yangın helikopteri düştü | NTV - Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı.. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesi, dövüşbelen mahallesi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021.

Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk belirlemelere göre 50 hektarlık alan zarar gördüğü bildirildi. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen park halindeki otomobil yanması sonucu kullanılmaz hale geldi. Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi.

Muğla'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya ...
Muğla'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya ... from foto.sondakika.com
Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk belirlemelere göre 50 hektarlık alan zarar gördüğü bildirildi. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sabaha kadar sürerken jandarma. Muğla'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen park halindeki otomobil yanması sonucu kullanılmaz hale geldi. Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen.

Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021.

Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen park halindeki otomobil yanması sonucu kullanılmaz hale geldi. Cavit akgün / muğla, (dha) 17.07.2019 17:30. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'da ormanlık alanda yangın çıktı. Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Köyceğiz'de orman yangını muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Edinilen bilgiye göre, köyceğiz ilçesi pınar mahallesi akyaka. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Öğle saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağmurla birlikte yıldırım düşmesi sonucu döğüşbelen. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 37 köyceğiz de orman yangını.

Muğla'da orman yangınları korkutuyor marmaris'ten sonda ...
Muğla'da orman yangınları korkutuyor marmaris'ten sonda ... from im.haberturk.com
Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı. Yangında 37 köyceğiz de orman yangını. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk belirlemelere göre 50 hektarlık alan zarar gördüğü bildirildi. Köyceğiz'in ağla köyünün yuva mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangına havadan 2 helikopter ve yerden ise köyceğiz, gökova ve fethiye ilçelerinden gelen çok. Edinilen bilgiye göre, köyceğiz ilçesi pınar mahallesi akyaka. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 5 dönümlük orman alanı yandı.

Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı.

Köyceğiz'de orman yangını muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen yangında, 2 hektarlık. Cavit akgün / muğla, (dha) 17.07.2019 17:30. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk. 17 temmuz 2019 çarşamba 17:26. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Köyceğiz'in ağla köyünün yuva mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangına havadan 2 helikopter ve yerden ise köyceğiz, gökova ve fethiye ilçelerinden gelen çok. Köyceğiz'in beyobası mahallesi nasuh dede mevkii, zeytinalanı mahallesi ve akköprü mahallesi'nde aynı anda orman yangını çkıtı.

Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Köyceğiz ilçesinin, döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Köyceğiz'de orman yangını muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Köyceğiz yangını söndürüldü mü? Köyceğiz yangını son durum ...
Köyceğiz yangını söndürüldü mü? Köyceğiz yangını son durum ... from foto.haberler.com
Muğla'nın köyceğiz ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 5 dönümlük orman alanı yandı. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen. Köyceğiz ilçesinin, döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı. Orman yangını nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Soğutma çalışmaları sabaha kadar sürerken jandarma. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede yayıldı. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı.alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı. Köyceğiz yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Muğla'nın köyceğiz ilçesi, dövüşbelen mahallesi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen yangında, 2 hektarlık. Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi. Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Köyceğiz'in ağla köyünün yuva mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangına havadan 2 helikopter ve yerden ise köyceğiz, gökova ve fethiye ilçelerinden gelen çok.